asker-adaylarindan-baskanimiza-ziyaret

Asker Adaylarindan Başkanimiza Zi̇yaret

İlçemiz Tekeler Mahallesi Gençlerinden Vatani Görevini Yapmak Üzere Askere Gidecek Olan Kaan Kömür Ve Mert Desti̇re, Belediye Başkanımız Sayın Hilmi Dönmez’ E Ziyarette Bulundu. Asker Adaylarımıza Bayrak Hediye Eden Başkanımız, Görevini Hakkıyla Tamamlayarak Evlerine Sağ Salim Dönmeleri Temennisinde Bulunup Hayırlı Yolculuklar Ve Hayırlı Tezkereler Diledi.

İlçemiz Tekeler Mahallesi gençlerinden Vatani görevini yapmak üzere askere gidecek olan Kaan KÖMÜR ve Mert DESTİRE, Belediye Başkanımız Sayın Hilmi DÖNMEZ’ e ziyarette bulundu. Asker adaylarımıza Bayrak hediye eden Başkanımız, görevini hakkıyla tamamlayarak evlerine sağ salim dönmeleri temennisinde bulunup hayırlı yolculuklar ve hayırlı tezkereler diledi.