kan-bagisi-kampanyasi

Kan Bağişi Kampanyasi

Beledi̇yemi̇z Ve Aydin Kizilay Kan Bağişi Merkezi̇ İşbi̇rli̇ği̇nde 8 Ocak 2020 Çarşamba Günü 10:30 - 18:00 Saatleri̇ Arasinda İlçemi̇z Kapali Pazar Yeri̇nde Kök Hücre Ve Kan Bağişi Kampanyasi Düzenlenecekti̇r. Mehmet Öğretmen Ve Di̇ğer Lösemi̇ Hastalarimiz İçi̇n Tüm Hemşehri̇leri̇mi̇zi̇ Kök Hücre Ve Kan Bağişi Yapmaya Davet Edi̇yoruz. Not: Tok Karin Ve Ki̇mli̇k Belgeni̇z İle Si̇zleri̇ Bekli̇yoruz!!!

BELEDİYEMİZ VE AYDIN KIZILAY KAN BAĞIŞI MERKEZİ İŞBİRLİĞİNDE 8 OCAK 2020 ÇARŞAMBA GÜNÜ 10:30 - 18:00 SAATLERİ ARASINDA İLÇEMİZ KAPALI PAZAR YERİNDE KÖK HÜCRE VE KAN BAĞIŞI KAMPANYASI DÜZENLENECEKTİR.

MEHMET ÖĞRETMEN VE DİĞER LÖSEMİ HASTALARIMIZ İÇİN TÜM HEMŞEHRİLERİMİZİ KÖK HÜCRE VE KAN BAĞIŞI YAPMAYA DAVET EDİYORUZ.

NOT: TOK KARIN VE KİMLİK BELGENİZ İLE SİZLERİ BEKLİYORUZ!!!