Mayıs Ayı Meclis Karar Özetleri 17.05.2022

T.C

KARPUZLU BELEDİYESİ

09.05.2022 (OLAĞAN) MECLİS HÜLASASI

Belediyemiz 2021 Mali Yılı Kesin Hesabının kabulüne Meclisimizce:

OY BİRLİĞİ İLE KARAR VERİLDİ :KARAR NO: 2022/25

Bakanlığımızdan yapılan hibe yardım ile çöp toplama aracının satın alınmasına, satın alma sürecinde hibe yardımın yetersiz kalması durumunda ortaya çıkacak olan fark miktarı kadar kısmın gerek görülürse kredi kullanılarak Belediyemizce karşılanmasına, satın alma ve kredi işlemlerinin yürütülmesinde Belediye Başkanı Hilmi DÖNMEZ'e yetki verilmesine Meclisimizce:

OY BİRLİĞİ İLE KARAR VERİLDİ : KARAR NO: 2022/26

İlçemiz Mahallelerine sentetik çim yüzeyli futbol sahalarının yapımında her bir saha için Spor Toto Teşkilat Başkanlığınca verilecek reklam bedelinden sonra ortaya çıkacak fark miktarı kadar kredi kullanılarak Belediyemizce karşılanmasına, yapım ve kredi ile ilgili tüm işlemlerin yürütülmesinde Belediye Başkanı Hilmi DÖNMEZ'e yetki verilmesine Meclisimizce:

OY BİRLİĞİ İLE KARAR VERİLDİ : KARAR NO: 2022/27

Tamamı Belediyemize ait olan KARTUĞ Sağlık ve Sosyal Hizmet Tem.San. ve Tic. Ltd. Şti.'nin ünvanının (ismi) ALİNDA Personel Sağlık ve Sosyal Hizmet Tem. San. ve Tic. Ltd. Şti. olarak değiştirilmesine Meclisimizce:

OY BİRLİĞİ İLE KARAR VERİLDİ : KARAR NO: 2022/28

Belediyemizce alınması planlanan beyaz renk Isuzu NPR (A2 STD) 6E Çöp Toplama Aracının (Haczedilememesi için) Kamu Hizmetine tahsis edilmesine Meclisimizce:

OY BİRLİĞİ İLE KARAR VERİLDİ : KARAR NO: 2022/29