Nisan Ayı Meclis Karar Özetleri 05.04.2022

T.C

KARPUZLU BELEDİYESİ

05.04.2022 (OLAĞAN) MECLİS HÜLASASI

2021 Yılı Faaliyet Raporu Meclisimizce:

OY BİRLİĞİ İLE KARAR VERİLDİ :KARAR NO: 2022/16

Belediye Encümen Üyeliğine Hasan NARGİZ ve Dursun ÖZDEMİR'in bir (1) yıl süre ile görev yapmak üzere seçilmelerine yapılan gizli oylama sonucunda Meclisimizce:

OY BİRLİĞİ İLE KARAR VERİLDİ :KARAR NO: 2022/17

Plan ve Bütçe Komisyonu Üyeliğine Birol KAÇAN, Yasin ÖNDER ve Müsamettin AYAZ'ın bir (1) yıl süre ile görev yapmak üzere seçilmelerine yapılan gizli oylama sonucunda Meclisimizce:

OY BİRLİĞİ İLE KARAR VERİLDİ : KARAR NO: 2022/18

İmar Komisyonu Üyeliğine Yüksel DEVECİ, Metin ATİLLA ve Nurullah AKSOY'un bir (1) yıl süre ile görev yapmak üzere seçilmelerine yapılan gizli oylama sonucunda Meclisimizce:

OY BİRLİĞİ İLE KARAR VERİLDİ : KARAR NO: 2022/19

Bina ve Arazi Vergisi Değerlendirme Komisyonu Üyeliğine Hasan NARGİZ,Nizamettin KIZILYAR ve Osman ŞENLİK'in bir (1) yıl süre ile görev yapmak üzere seçilmelerine yapılan gizli oylama sonucunda Meclisimizce:

OY BİRLİĞİ İLE KARAR VERİLDİ : KARAR NO: 2022/20

Bir (1) yıl süre ile görev yapmak üzere Aydın İli Afet Hizmet Birliğine Asil Üye olarak Birol KAÇAN'ın, Yedek Üye olarak Metin ATİLLA'nın seçilmelerine yapılan gizli oylama sonucunda Meclisimizce:

OY BİRLİĞİ İLE KARAR VERİLDİ : KARAR NO: 2022/21

Ege Belediyeler Birliği üyeliğine bir yıl süre ile görev yapmak üzere Meclis üyesi Nizamettin KIZILYAR'ın asil üye olarak, Meclis Üyesi Yasin ÖNDER'in yedek üye olarak seçilmelerine yapılan gizli oylama sonucunda Meclisimizce:

OY BİRLİĞİ İLE KARAR VERİLDİ : KARAR NO: 2022/22

Belediyemiz 2021 Mali Yılı Kesin Hesabının kabulüne Meclisimizce:

OY BİRLİĞİ İLE KARAR VERİLDİ : KARAR NO: 2022/23

Alinda Antik Kentinin ve İlçemizin tanıtılması, sosyal, kültürel etkinliklerin arttırılması, İlçemiz halkına ve esnafına ekonomik katkı sağlanması ve en önemlisi turizme katkı sağlamak amacı ile her yıl düzenlenmekte olan Alinda Kültür Sanat ve Turizm Festivalinin bu sene 8.'sinin 26 Haziran 2022 (Pazar günü) tarihinde yapılmasına Meclisimizce:

OY BİRLİĞİ İLE KARAR VERİLDİ : KARAR NO: 2022/24