ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTIMIZ
| 6.şubat.2019 |
ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTIMIZ

Şubat ayı olağan meclis toplantımız Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN ve Meclis üyelerimizin katılımıyla gerçekleşmiştir. Başkanımız; Meclis üyelerimizi ve katılımcıları selamlayarak, yapılacak olan toplantının ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diledi. Yoklama yaptırarak meclis toplantısını açtı. Gündemin 2. Maddesi olan Ocak ayı olağan meclis toplantı tutanakları meclisimizce oy birliği ile kabul edilmiştir. Gündemin 3. Maddesi olan Mali Hizmetler Müdürlüğü’ nün 29.01.2019 tarih ve E.152 sayılı Meclis üyelerinin huzur hakları konulu yazısı görüşülerek, Maliye Bakanlığının belirlemiş olduğu huzur hakları rakamları oy birliği ile kabul edilmiştir. Gündemin 4. Maddesi olan Mali Hizmetler Müdürlüğü’ nün 29.01.2019 tarih ve E.153 sayılı fazla çalışma ücreti konulu yazısı görüşülerek, Belediyemiz Zabıta Memurlarının fazla mesai ücretleri Maliye Bakanlığının belirlemiş olduğu rakamları oy birliği ile kabul edilmiştir. Gündemin 5. Maddesi olan Yazı İşleri Müdürlüğü’ nün 29.01.2019 tarih ve E.22 sayılı meclis tatili konulu yazısı görüşülerek, meclisimizin tatil yapmaması oy birliği ile kabul edilmiştir. Gündemin 6. Maddesi olan İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün 29.01.2019 tarih ve E. 32 sayılı Kadastro çalışmaları konulu yazısı görüşülerek, İlçemiz Abak, Akçaabat, Ulukonak, Ovapınarı, Mutluca, Ektirli, Hatıpkışla, Işıklar, Koğuk, Tekeler, Gölcük mahallelerinde yapılacak olan kadastro yenileme çalışmaları kapsamında belirtilen mahallelerde oluşturulan 6’ şar kişilik bilir kişi heyetleri meclisimizce oy birliği ile kabul edilmiştir.