BAŞKANIMIZ YERLİ MALI HAFTASI’ NI ÖĞRENCİLERİMİZLE KUTLADI
| 13.Aralık.2018 |
BAŞKANIMIZ YERLİ MALI HAFTASI’ NI ÖĞRENCİLERİMİZLE KUTLADI

12-18 Aralık tarihleri arasında Yerli Malı Haftası kutlamaları çerçevesinde Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN İlçemiz Şehit Şenol Akar Ortaokulunda, Vakıfbank ilkokulunda ve Karpuzlu Anaokulunda düzenlenen etkinlikte Yerli Malı Haftası Tutum, yatırım ve yerli tüketimde bilincin artırılmasında farkındalık oluşturmak amacıyla öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelerek yerli malı haftasını mandalina dağıtarak kutladı. Başkanımız yaptığı açıklamasında, “Bizler her yıl yaptığımız gibi bu yıl da öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla yerli malı etkinliği yapmayı düşündük. Bu etkinliğimizi her yıl devam ettirmek istiyoruz. Yerli malı haftası süresince ilçemizdeki bütün okullarda, öğrencimize mandalina dağıtımı gerçekleştiriyoruz. Ülkemizde ve bölgemizde yetişen ürünleri tüketerek, hem yerli ürünlerimizi hem de üreticilerimize yıl on iki ay sahip çıkarak, her alanda milli olmak zorundayız ”diyerek, yerli malı haftasını kutladı.