BAŞKANIMIZDAN ENGELLİLER GÜNÜ ZİYARETİ
| 3.Aralık.2018 |
BAŞKANIMIZDAN ENGELLİLER GÜNÜ ZİYARETİ

Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN; Dünya Engelliler günü dolayısıyla ilçemiz merkezi Tütünlük mahalle sakinlerinden Alaaddin AKSOY’ u evinde ziyaret ederek, Dünya Engelliler gününü kutladı. Başkanımız; vatandaşlarımız ve ailesi ile sohbet ederek, talep ve sorunları dinlendi. Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN; “İnsanların dünyaya farklı pencereden bakabilmeyi öğrenmesi gerektiğini ifade ederek, engellilere acınmaması gerektiğini kaydetti. Engelli kardeşlerimizin rahatça yaşayabileceği bir şehir için çalışmalarımız devam ediyor. Kendimizi engelli vatandaşlarımızın yerine koyarak, onların yaşadığı zorlukları görerek, elimizden geldiğince onların istediği şekilde yardımcı olmalıyız. Dünya Engelliler günü münasebetiyle tüm engelli kardeşlerimizin günlerini kutluyorum” dedi. Engelli vatandaşımız ve ailesi bu anlamlı günde gerçekleştirilen ziyaretten dolayı memnuniyetlerini belirtip, evinin bahçesinden topladıkları çiçekleri Belediye Başkanımız Tuğrul OZAN’ a hediye ederek teşekkürlerini sundular.