ŞEHİT ÖĞRETMENİMİZİN AİLESİNDEN BAŞKANIMIZA ZİYARET
| 26.Kasım.2018 |
ŞEHİT ÖĞRETMENİMİZİN AİLESİNDEN BAŞKANIMIZA ZİYARET

Şırnak merkez Yoğurtçular Köyü İlköğretim Okulu’ nda görevli iken 12 Kasım1987 tarihinde görevi başında şehit edilen Türkiye’ nin ve İlçemizin ilk şehit Öğretmeni Şenol Akar’ ın ailesi Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN’ ı makamında ziyaret etti. Şehit Öğretmenimiz Şenol Akar’ ın babası Hilmi Akar, annesi Meliha Akar ve kardeşleri Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN’ a çiçek hediye ederek, Şehidimizi unutmadığı ve unutturmadığı için duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini sundular. Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN; “Bu vatan için seve seve canlarını feda eden şehitlerimizin gönlümüzdeki yeri her zaman çok farklı. Onlardan geriye kalan şehit aileleri, anneleri, eşleri ve çocukları bizlere emanet. Biz her zaman şehit ailelerimizin yanındayız. Diyerek nazik ziyaretlerinden ötürü Şehit öğretmenimizin ailesine teşekkür etti.