İLÇEMİZDE CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI
| 29.Ekim.2018 |
İLÇEMİZDE CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

İlçemizde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında fener alayı yürüyüşü düzenlendi. Karpuzlu Anadolu Lisesi Bandosu eşliğinde Cumhuriyet Caddesi güzergâhından Belediyemiz önünden, Çarşı içerisinden geçerek ellerindeki meşalelerle takip eden vatandaşlarımızın, yürüyüşü Cumhuriyet Meydanı' nda sonlandırdı. Cumhuriyet yürüyüşüne, Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN, Meclis üyelerimiz, Muhtarlarımız, Oda Başkanları, Sivil Toplum kuruluşu temsilcileri, siyasi parti başkanları, öğrenciler ve çok sayıda vatandaşlarımız katıldı. Yürüyüş sonrası 1999 tertip asker adaylarının hazırlamış olduğu, her yıl 29 Ekim de düzenlenen geleneksel arap bayramı etkinliği havai fişek gösterisi, çeşitli gösteri, oyunlar ve Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN’ ın da rol aldığı evlendirme piyes gösterileri sergilendi. Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN, katılımcıların Cumhuriyet Bayramı'nı kutlayarak Asker adayı gençlerimizi teşekkür ederek, hayırlı teskereler diledi.. Gerçekleşen etkinlikte sergilenen oyunlar, İlçe Kaymakamımız Sn. Mahmut Fazıl YILDIZ ve Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN başta olmak üzere tüm katılımcılar tarafından ilgi ile izlendi.