SICAK ASFALT ÇALIŞMALARINDA SONA DOĞRU
| 17.Ekim.2018 |
SICAK ASFALT ÇALIŞMALARINDA SONA DOĞRU

Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN, Chp İlçe Başkanı Sn. Turgay Yağmur ile birlikte Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı yol şube ekiplerinin İlçemiz Cumhuriyet Caddesi ve Milas caddesinde 800 metrelik son kat asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi. Görevli personelden yapılacak iş ve işlemler hakkında bilgi alan Başkanımız, yapılmakta olan asfaltlama çalışmalardan dolayı başta Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Özlem ÇERÇİOĞLU’ na ve emeği geçen Fen İşleri Daire Başkanlığı yol şube ekibi çalışanlarına teşekkür ederek “İlçemiz hayata geçirilen yatırımlarla birlikte değişim ve dönüşüm yaşamakta olup; 45 yıllık çözülemeyen bir sorun olan Cumhuriyet caddesi Milas Caddesini sıcak asfalta kavuşturmanın gururunu yaşıyoruz” dedi.