BAŞKANIMIZ 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ ANMA PROGRAMINA KATILDI
| 19.Eylül.2018 |
BAŞKANIMIZ 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ ANMA PROGRAMINA KATILDI

Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN, 19 Eylül Gaziler Günü Anma Programı'na katıldı İlçemiz Cumhuriyet Meydanında gerçekleşen tören programına Kaymakam V. Sn. Turan ERDOĞAN, , Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN, İlçe Emniyet Amiri Ersan KIYAK, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa DOĞANGÜNEŞ, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, Daire amirleri, Oda Başkanları, sivil toplum kuruluşları, siyasi parti başkan ve temsilcileri gazilerimiz ve vatandaşlarımız katıldı. Kaymakamlık Makamının ve Belediye Başkanlığı tarafından Atatürk büstünün önüne çelenk sunuldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından, günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalar yapıldı. Konuşmaların ardından program sona erdi. Program sonrası Belediyemize ait Atilla Koç parkında protokol üyelerine ikramlarda bulunuldu.