EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTIMIZ
| 5.Eylül.2018 |
EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTIMIZ

Eylül ayı olağan meclis toplantımız Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN’ ın Başkanlığında, Meclis üyelerimizin katılımıyla gerçekleşmiştir. Başkanımız; Meclis üyelerimizi ve katılımcıları selamlayarak, yapılacak olan toplantının İlçemize hayırlı uğurlu olmasını diledi ve yoklama yaptırarak Meclis toplantısını açtı. Gündemin 2. Maddesi olan Ağustos ayı olağan Meclis toplantı tutanağı Meclisimizce oy birliği ile kabul edilmiştir. Gündemin 3. Maddesi olan Mali Hizmetler Müdürlüğü'nün 29.08.2018 tarih ve E.1161 sayılı İlan Reklam ile Çevre Temizlik Vergisi konulu yazısı görüşülerek, meclisimizce oy birliği ile kabul edilmiştir. Gündemin 4. Maddesi olan İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nün 31.08.2018 tarih ve E.262 sayılı Hayvan Pazarı konulu yazısı görüşülerek, konunun İmar Komisyonu’na havale edilmesi Meclisimizce oy birliği ile kabul edilmiştir.