ALİNDA KÜLTÜR SANAT VE TURİZM FESTİVALİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
| 3.Eylül.2018 |
ALİNDA KÜLTÜR SANAT VE TURİZM FESTİVALİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

İlçemizde 9 Eylül 2018 Pazar günü yapılacak olan 7. Alinda Kültür, Sanat ve Turizm Festivali etkinliği doğrultusunda Belediyemiz Toplantı salonunda Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN’ nın Başkanlığında, İlçe Emniyet Amiri, İlçe Jandarma Komutanı, Meclis Üyelerimiz, Mahalle Muhtarlarımız, Oda Başkanlarımız, Sivil Toplum kuruluşu temsilcileri ve Siyasi parti Başkanlarının katılımıyla toplanarak yapılacak olan organizasyonla ilgili bilgilendirme ve değerlendirme toplantısını yaptı. Geleneksel hale getirdiğimiz festival için tüm hazırlıkların tamamlandığını belirten Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN, Amacımız hem İlçemiz’ in sahip olduğu zenginlikleri değerlendirmek hem de halkımızın eğlenmesini sağlamak dedi. Belediyemiz önünden Cumhuriyet Meydanına mehteran takımı eşliğinde kortej yürüyüşü ile başlayacak olan Festivalimiz Akşam Ankaralı Ayşe Dinçer’ in halk konseri ile devam edeceğini belirten Başkanımız; oldukça renkli ve eğlenceli geçecek olan festivalimize tüm halkımızın davetli olduğunu belirtti.