İLÇEMİZDE HAYAL OLAN SICAK ASFALT ÇALIŞMASI GERÇEKLEŞİYOR
| 6.Ağustos.2018 |
İLÇEMİZDE HAYAL OLAN SICAK ASFALT ÇALIŞMASI GERÇEKLEŞİYOR

Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN' ın talebiyle, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Özlem ÇERÇİOĞLU’ nun talimatıyla gönderilen Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol şube ekiplerinin İlçemiz merkezi Cumhuriyet caddesi ve Milas caddesinde yapılmakta olan sıcak asfaltlama çalışmalarını Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN, Meclis üyemiz Zekayi Seven ile birlikte yerinde inceledi. İncelemeler esnasında, Esnaf ve vatandaşlarımızla selamlaşıp sohbet eden Başkanımız, çalışmaları yerinde inceleyip, görevli personelle yapılacak iş ve işlemler hakkında istişarelerde bulunarak bilgi aldı. Başkanımız, asfaltlama çalışmalarıyla ilgili olarak “İlçemizde Cumhuriyet ve Milas Caddeleri hayal olan sıcak asfalt ile buluştu. Sıcak asfalt İlçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.