RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
| 14.Haziran.2018 |
RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
İnsanlarımızın birlik ve beraberlik duygularını pekiştiren, toplumsal paylaşma ve dayanışmanın en üst seviyede yaşandığı bir mübarek Ramazan ayını daha milletçe idrak etmiş ve birlik ve beraberliğimizi gösterme imkânını veren bir Ramazan Bayramını idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.
Bayramlar, insanları birbirine yakınlaştıran, topluma umut, sevgi veren, sabır ve emek sınavını kazanmanın bir müjdecisidir. Bayram boyunca adeta bir toplum yeniden şekillenir, birbirine güven artar ve geleceğe umutla bakar. Hayatı güzelleştiren, dünyayı yaşanılır ve bayındır kılan insandır. İnsanı güzelleştiren ve güçlü kılan da inançlardır. Milli birlik ve beraberliğimizin mayasını oluşturan unsurlar ise bizi biz yapan, bizi millet halinde bir arada tutan milli ve manevi değerlerimizdir.
Bu duygu ve düşüncelerle Mübarek Ramazan Bayramının başta İlçe Halkımız olmak üzere Türk İslam Alemine ve bütün insanlığa hayırlar getirmesinin Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.
TUGRUL OZAN
BELEDIYE BASKANI