MAYIS AYI MECLİS TOPLANTIMIZ
| 2.Mayıs.2018 |
MAYIS AYI MECLİS TOPLANTIMIZ

Mayıs ayı olağan meclis toplantımız Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN’ ın Başkanlığında, Meclis üyelerimizin katılımıyla gerçekleşmiştir. Başkanımız; Meclis üyelerimizi ve katılımcıları selamlayarak, yapılacak olan toplantının ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diledi. Yoklama yaptırarak meclis toplantısını açtı.
Gündemin 3. Maddesi olan Destek Hizmetleri Müdürlüğünün 29.03.2018 tarih ve E.25 sayılı ücret tarifesi konulu yazısı Plan ve bütçe komisyonu tarafından görüşülerek Komisyonca yapılan değerlendirme sonucu Karpuzlu Belediyesi Şehit Ömür Nam Sosyal Tesislerinin bahçesinin Düğün, Nişan, Sünnet ve benzeri cemiyetlerde kiralama ücretleri; Bahçe Kiralama:600.00-TL. Masa-Sandalye Kiralama:500.00-TL. olarak belirlenmiş olup, meclisimizce oy birliği ile kabul edilmiştir.
Gündemin 4. Maddesi olan Mali Hizmetler Müdürlüğü’ nün 17.04.2018 tarih ve E 503 sayılı 2017 yılı kesin hesap konulu yazısı görüşülerek, meclisimizce oy birliği ile kabul edilmiştir.
Gündemin 5. Maddesi olan Mali Hizmetler Müdürlüğü’ nün 27.04.2018 tarih ve E 538 sayılı Koğuk Mahallesi 3462 parsel sayılı taşınmazın satışıyla ilgili Encümene yetki verilmesi Meclisimizce oy birliği ile kabul edilmiştir.