1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJI
| 1.Mayıs.2018 |
1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJI

Birçok ülkede, işçi hareketinin sosyal ve ekonomik kazanımları olarak kutlanan 1 Mayıs, resmi tatil ilan edilerek işçi kardeşlerimize bayram olarak armağan edilmiştir. Geçim sıkıntısıyla boğuşan emekçilerimizin yaşamını idame ettirebilmesi ve sosyal barışımızın sağlanması için bu konuda derhal ciddi adımlar atılmalı ve asgari ücretli insanlarımızın yaşamlarını sürdürebilecekleri gerçek bir değere kavuşturulmalıdır. Yaşamakta olduğumuz güzel İlçemiz' de, temizlik hizmetinden, yol yapımına, oyun alanlarından, parklara, alt yapı hizmetlerinde işçilerimizin emekleri büyüktür. Toplumun her kesiminde alın terine, emeğe, insan hayatında, işçilerimizin nasır tutan elleriyle üreten ve hizmet sunan işçilerimizin emeklerinin karşılığını alabilmek, haklarını savunmak amacı ile kutladıkları 1 Mayıs İşçi Bayramı'nı kutluyor, emekçilerimizin daha iyi yaşam koşullarına ulaşmalarını diliyorum.

Tuğrul OZAN