OKUL AİLE BİRLİĞİNİN TALEBİ GERÇEKLEŞTİ
| 25.Nisan.2018 |
OKUL AİLE BİRLİĞİNİN TALEBİ GERÇEKLEŞTİ

Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN, İlçemiz Ulukonak İlkokulu Aile birliği üyelerinin öğrencilere yönelik gerçekleştirdiği etkinlik kapsamında, Ulukonak okul bahçesinde çocuklara yönelik Belediyemiz tarafından organize edilip kurulan şişme oyun parkına ziyarette bulundu.

Ulukonak ilkokul bahçesinde okul müdürü, öğretmenleri, okul aile birliği Başkanı Şenay Öznar, aile birliği üyeleri, öğrenci aileleri ile birlikte oturup sohbet eden Başkanımız okul bahçesine misafir olan şişme oyun parkında eğlenen çocuklarla da ilgilendi.

Başkanımız; şişme oyun parkı çocuklara büyük bir mutluluk yaşattı. Özellikle yoğun ders programı arasında soluğu oyun parkında alan öğrenciler, keyifli dakikalar yaşadıklarını söyledi.

Okul aile birliği Başkanı Şenay Öznar, okul yöneticileri, öğrencilerin aileleri ve çocuklar çok güzel bir gün geçirdiklerini ve çok eğlendiklerini söyleyerek, kendilerini bu imkânı sağlayan Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN’ a teşekkür ettiler.

Başkanımız; Okulların, öğrencilerin ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda Belediye olarak her zaman destek verileceğini söyledi.