BAŞKANIMIZ PARKE TAŞI DÖŞEDİ
| 27.Mart.2018 |
BAŞKANIMIZ PARKE TAŞI DÖŞEDİ

Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN, Orta mahalle muhtarı Sn. Mustafa Erbay ile birlikte İlçemiz merkezi Orta Mahalle Alinda caddesi Sit alanı bölgesinde Aydın Müze Müdürlüğü personelleri gözetiminde başlayan kilitli beton parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceledi. Cadde ve sokaklarda yapılması gereken iş ve işlemlerle ilgili görevli personellerimize gerekli talimatları veren Başkanımız, muhtarımız ve Müze müdürlüğü personelleri ile birlikte parke taşı döşendi. “Karpuzlu Belediyesi olarak yoğun bir şekilde kilitli beton parke taşı döşeme çalışmalarının İlçe merkezimizde ve mahallelerimizde tüm hızıyla devam etmekte olduğunu dile getiren Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN, bu yıl içerisinde ilçemiz genelinde yol sorunu kalmayacak” dedi.