TEKELER MAHALLEMİZE KAPALI PAZARYERİ HAYIRLI UĞURLU OLSUN
| 23.Mart.2018 |
TEKELER MAHALLEMİZE KAPALI PAZARYERİ HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN, Meclis üyelerimiz Sn. Müsamettin Ayaz, Nizamettin Kızılyar, Durmuş Aydoğdu ve mahalle muhtarı Sn. Murat Döndü ile birlikte İlçemiz Tekeler mahallesine Belediyemiz tarafından kazandırılıp hizmete giren kapalı pazaryerindeki pazarcı esnaflarımızın tezgâhlarını tek tek ziyaret edip, hayırlı işler bol kazançlar dilediler. Diğer esnaflarımızı da hayırlı işler dileyen Başkanımız, hem pazara gelen vatandaşlarımızla hem de kahvehanede vatandaşla sohbet edip, talep ve sorunlarını dinledi.

Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN; “Tekeler mahallesi kapalı pazaryerinde bölgedeki yaşayan vatandaşlarımızın yağmur, çamur, toz gibi sıkıntılı ortamda alışverişlerine son vererek, rahat ve sağlıklı koşullarda alış veriş imkânı sağlandı.  Tekeler mahallemize yakışır bir pazaryeri oldu. Görülüyor ki buradaki vatandaşlarımız ve pazarcı esnaflarımız ortaya çıkan işten son derece memnun. İnsanların memnuniyeti ise bizleri mutlu ediyor. Bu çerçevede Tekeler Mahallesi’nde de önemli bir eksiği de gidererek, kapalı pazaryerimizi de mahallemize kazandırdık.

Hizmete giren kapalı pazaryerimizin hem Tekeler Mahalle sakinlerimize hem de esnafımıza hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim” dedi.