14 MART TIP BAYRAMI MESAJI
| 14.Mart.2018 |
14 MART TIP BAYRAMI MESAJI

Şartlar ne olursa olsun fert ve toplumun sağlığını korumak, insanların mutluluğunu sağlamak, herkesin derdine çare olmak için koşan hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımız, bu kutsal görevi büyük bir özveri ve meslek aşkıyla yerine getirmektedirler.

Sağlık sorunlarının ortadan kaldırılması adına her koşulda görev yapan doktorlarımızın ve sağlık çalışanlarının ortaya koyduğu çabanın değeri ölçüsüzdür.

Sağlıklı toplum olabilme yolunda ve vatandaşlarımızın sağlıklı yaşaması için var gücüyle Gece gündüz, demeden büyük bir özveriyle çalışan her türlü çabayı gösteren, Başta ilçemizde görev yapan doktorlarımız, acil sağlık çalışanlarımızın olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını en içten dileklerim ile kutluyor, görevlerinde başarı ve kolaylıklar diliyorum.

Tuğrul OZAN