BAŞKANIMIZ AFRİN OPERASYONLARINA DESTEK İÇİN ZEYTİN FİDANI DİKTİ
| 5.Mart.2018 |
BAŞKANIMIZ AFRİN OPERASYONLARINA DESTEK İÇİN ZEYTİN FİDANI DİKTİ

Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Suriye’nin kuzeybatısındaki Afrin bölgesine yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekâtı’ na destek için Belediyemiz Gölbaşı Mesire alanında zeytin fidanı dikimi gerçekleştirdi.

Zeytin fidanı dikimine Karpuzlu İlçe Jandarma Komutanımız Sn. Mustafa DOĞANGÜNEŞ, Meclis Üyelerimiz, siyasi parti başkanlarımız, muhtarlarımız, Belediye birim amirleri ve personellerimiz de katıldı.

Zeytin dalının barış, huzur ve kardeşliği simgelediğini belirten Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN, Kahraman Silahlı Kuvvetlerimizin Suriye sınırında Afrin’ deki terör örgütlerine yönelik gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatı’ nın dünyaya adalet dersi vereceğini, Zeytin Dalı Harekâtı ile sınır güvenliğimizin sağlanmasının amaçlandığını belirterek “Türk milleti tarih boyunca barışın sembolü olmuştur. Zeytin Dalı Operasyonu kapsamında şehit olan Mehmetçiklerimiz ve tüm şehitlerimiz için zeytin fidanı dikildi.

Allah tüm askerlerimizi, güvenlik güçlerimizi korusun. Şehitlerimize rahmet yakınlarına sabırlar, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum ”dedi.