BAŞKANIMIZ YERLİ MALI HAFTASI’NI ÖĞRENCİLERİMİZLE KUTLADI
| 12.Aralık.2017 |
BAŞKANIMIZ YERLİ MALI HAFTASI’NI ÖĞRENCİLERİMİZLE KUTLADI

12-18 Aralık tarihleri arasında Yerli Malı Haftası kutlamaları çerçevesinde Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN İlçemiz Tekeler İlköğretim Okulunda düzenlenen etkinlikte öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelerek yerli malı haftasını mandalina dağıtarak kutladı.

Yerli Malı Haftası Tutum, yatırım ve yerli tüketimde bilincin artırılmasında farkındalık oluşturmak isteyen Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN, Yerli Malı Haftasını İlçemiz Tekeler mahallesi okulunda öğrencilerle birlikte kutladı.

Başkanımız; Tutumlu olmanın, yatırım yapmanın ve yerli malı kullanmanın öneminin vurgulandığı etkinlikte yapılan etkinliğin yerli malına dikkat çekmek amacıyla düzenlendiğini belirterek şunları söyledi: “Yerli malı tüketimi ülke ekonomisi ve yerli ürünlerin değer görmesi açısından çok önemli. Üreten bir toplum olup, yerli malı tüketimini arttırmamız gerekiyor. Ülkemizde ve bölgemizde yetişen ürünleri tüketerek, dışa bağımlılığımızı azaltmalıyız, Her alanda milli olmak zorundayız.’’ dedi.

Program sonrası anaokulu öğrencileriyle bir araya gelen Başkanımız öğrenci ve öğretmenleriyle yaptığı sohbetinden sonra, okul Müdürünün daveti üzerine öğretmenler odasında öğretmenlerle bir araya eğlen Başkanımız okulun sorunlarını dinledi.