MAHALLELERE PARKE TAŞI DÖŞENECEK
| 14.Nisan.2016 |
 MAHALLELERE PARKE TAŞI DÖŞENECEK

2015 yılında İller Bankasından alınan krediyle Ulukonak Mahallesine kurulan parke taşı üretim tesisinin deneme üretimine geçtiğini belirten Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN, kurulan tesiste parke taşı üretiminin günden güne çoğalacağını ve bu üretilen taşlarla Mahallelerimizin en büyük talebi olan parke taşı döşenmesi sorununu çözeceklerini 2016 yılının parke taşı döşeme yılı olacağını söyledi. Tesiste büyük emeği olan Cengiz ALTINTAŞ’a teşekkürlerini sundu.
Ayrıca Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN, İlçemizde Kanalizasyondan dolayı bozulan yolların da Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı ASKİ Daire Başkanlığı tarafından ihalesinin yapıldığını önümüzdeki günlerde müteahhidin gelip İlçe Merkezinde parke taşı döşeme işleminin başlayacağını belirtti.
Parke taşı üretim tesisimiz İlçemize hayırlı uğurlu olsun.