baskanimiz-geleneksel-bayram-eglencelerine-katildi

Başkanimiz Geleneksel Bayram Eğlenceleri̇ne Katildi

Belediye Başkanımız Sayın Hilmi Dönmez, Belediye Meclis Üyemiz Sayın Metin Ati̇lla, Ak Parti İlçe Başkanımız Sayın Akif Aydoğdu, Mhp İlçe Başkanımız Sayın Aydın Gök Ve Karpuzlu Ülkü Ocağı Başkanımız Sayın Rasim Candan Ile Birlikte, İlçemiz Cumalar, Yağşılar Ve Tekeler Mahallelerimizde Yapılan Geleneksel Bayram Eğlencelerine Katıldı. Mahalleli Vatandaşlarımızla Selamlaşan Başkanımız, Bayram Tebriğinde Bulunarak Iyi Eğlenceler Diledi.

Belediye Başkanımız Sayın Hilmi DÖNMEZ, Belediye Meclis Üyemiz Sayın Metin ATİLLA, Ak Parti İlçe Başkanımız Sayın Akif AYDOĞDU, MHP İlçe Başkanımız Sayın Aydın GÖK ve Karpuzlu Ülkü Ocağı Başkanımız Sayın Rasim CANDAN ile birlikte, İlçemiz Cumalar, Yağşılar ve Tekeler Mahallelerimizde yapılan Geleneksel Bayram Eğlencelerine katıldı. Mahalleli vatandaşlarımızla selamlaşan Başkanımız, bayram tebriğinde bulunarak iyi eğlenceler diledi.

Facebook Sayfamızı Ziyaret Etmek İçin Tıklayın