BAŞKANIMIZ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VE BELEDİYEMİZ PERSONELİ İLE YEMEKTE BULUŞTU
| 4.şubat.2019 |
BAŞKANIMIZ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VE BELEDİYEMİZ PERSONELİ İLE YEMEKTE BULUŞTU

BAŞKANIMIZ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VE BELEDİYEMİZ PERSONELİ İLE YEMEKTE BULUŞTU Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN, Büyükşehir Belediyesi Karpuzlu Aski, Ayba, İtfaiye personelleri ve Belediyemiz personelleri ile Belediyemize ait Cemal Atilla Kır Düğün salonu sosyal tesislerinde Belediyemiz tarafından verilen akşam yemeğinde buluştu. Düzenlenen yemekte konuşan Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN; “Birlik ve beraberliği pekiştirmek, sağlıklı ve huzurlu çalışma ortamının sürdürülmesi için Büyükşehir Belediyesi ve Belediyemiz personeli ile yemekte bir araya geldik” dedi. Belediye çalışanlarının bir aile olduğunu belirterek, "Bu aile halka hizmet anlayışla çalışmalarını aralıksız sürdürecektir. Sizlerin başarısı belediyemizin başarısıdır. Sizlerin çalışmalarıyla belediyemiz her geçen gün daha güzel hizmetlere imza atacaktır. Yürüttüğümüz tüm çalışmaları, halkımızın istekleri doğrultusunda ve İlçemizin geleceği için yapıyoruz" dedi. Mesai gözetmeksizin çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi personeline ve Belediyemiz personellerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.