BAŞKANIMIZ VE BÜYÜK BAŞKAN MUHTARLARIMIZLA YEMEKTE BULUŞTU
| 8.Ocak.2019 |
BAŞKANIMIZ VE BÜYÜK BAŞKAN MUHTARLARIMIZLA YEMEKTE BULUŞTU

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Özlem ÇERÇİOĞLU, Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN ile birlikte Belediyemize ait Cemal Atilla Kır Düğün Bahçemiz Restoranında Belediyemiz tarafından verilen yemekte İlçemiz muhtarlarıyla buluştu. Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN, muhtarlarımızla beraber Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Özlem ÇERÇİOĞLU’ nu çiçekle karşıladı. Gerçekleşen muhtarlar toplantısına Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Özlem ÇERÇİOĞLU, Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN, Meclis üyemiz Sn. Müsamettin AYAZ, Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Başkanı Sn. Ali Çankır ve Cumhuriyet Halk Partisi Karpuzlu İlçe Başkanı Sn. Turgay Yağmur da eşlik etti. Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN yaptığı konuşmasında Büyükşehir Belediyesi ile hizmet birlikteliği yaparak, uyumlu bir çalışma içinde olduklarını, bundan sonrada hız kesmeden hizmet odaklı çalışmaya devam edeceğini söyleyerek, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Özlem ÇERÇİOĞLU’ na teşekkürlerini sundu. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Özlem ÇERÇİOĞLU, İlçemize Büyükşehir Belediyesi'nin şimdiye kadar yaptığı yatırımların artarak devam edeceğini söyleyerek, “yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” dedi. Mahallelerine yapılan yatırımlar ve hizmetler için teşekkür eden mahalle muhtarlarımız, Başkanımız ÇERÇİOĞLU' nu ve Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN' ı desteklemeye devam edeceklerini söylediler. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Özlem ÇERÇİOĞLU, her vatandaşa ve her mahalleye eşit ve adil hizmet etmeye devam edeceklerini ifade ederek “Karpuzlu' ya hiçbir dönem yapılmayan yatırımları yaptık. Karpuzlu, Aydın Büyükşehir'den en fazla yatırım alan ilçelerden bir tanesi. Karpuzlu 'da 40 yıllık sorunları çözdük. Şimdiye kadar vatandaşlarımız arasında hiçbir ayrım yapmadan vatandaşlarımızın her talebini karşıladık. Her vatandaşımıza, her mahallemize eşit ve adil hizmet veriyoruz. Bundan sonra da Tuğrul Başkan'la birlikte aynı sorumlulukla daha güçlü bir şekilde hizmet vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.