BAŞKANIMIZDAN GÖRME ENGELLİ ZİYARETİ
| 8.Ocak.2019 |
BAŞKANIMIZDAN GÖRME ENGELLİ ZİYARETİ

Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN; Beyaz Baston Dünya Görme Engelliler Haftası dolayısıyla ilçemiz Ektirli mahalle sakinlerinden görme engelli Özgür AYDIN’ ı evinde ziyaret ederek, Beyaz Baston Görme Engelliler Haftasını kutladı. Vatandaşımız ile sohbet edip, talep ve sorunları dinleyen Başkanımız; insanların dünyaya farklı pencereden bakabilmeyi öğrenmesi gerektiğini ifade ederek, engelli vatandaşımıza çiçek hediye etti. Başkanımız, “Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası münasebetiyle tüm görme engelli kardeşlerimizin günlerini kutluyorum” dedi. Görme engelli vatandaşımız ve ailesi bu anlamlı hafta içinde gerçekleştirilen ziyaretten dolayı memnuniyetlerini belirtip, Belediye Başkanımız Tuğrul OZAN’ a teşekkür ettiler.