BAŞKANIMIZDAN PAZARCI VE ESNAFLARIMIZA ZİYARET
| 5.Ocak.2019 |
BAŞKANIMIZDAN PAZARCI VE ESNAFLARIMIZA ZİYARET

Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN, Meclis üyelerimiz Sn. Müsamettin AYAZ ve Durmuş AYDOĞDU ile birlikte İlçemiz merkezinde kurulan semt pazarında Esnaf ve Pazarcılarımızı ziyaret etti. İlçemiz Esnaflarını ve pazarcılarımızı tek tek ziyaret ederek, esnaflarımıza hayırlı işler dileyen Başkanımız ve meclis üyelerimiz hem pazara gelen vatandaşla hem de esnafla sohbet edip, talep ve sorunlarını dinledi. Pazar konusunda ve diğer konularda isteklerini dile getiren esnaflarımız ve vatandaşlarımız, ilçemize yapılan hizmetlerden memnuniyetlerini dile getirdiler. Esnaf ve vatandaşlardan gelen talepleri not aldıran Başkanımız, isteklerin yerine getirilmesi doğrultusunda görevli personele gerekli talimatları verdi. Pazar esnafı ve vatandaşlarımız Başkanımızın kendilerine ziyaret etmesinden büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, Başkanımıza teşekkürlerini sundular. İş yeri sahipleriyle ve vatandaşlarımızla sohbet eden Başkanımız; halkımızın ve esnaflarımızın görüş ve düşüncelerine değer veriyoruz. Çalışmalarımız vatandaşımızın ve esnafımızın daha iyi koşullarda yaşamını sürdürmesidir. Sizlerden gelen talep ve şikayetleri gidermek için elimizden geleni yapacağız dedi.