OCAK AYI MECLİS TOPLANTIMIZ
| 2.Ocak.2019 |
OCAK AYI MECLİS TOPLANTIMIZ

2019 yılının ilk toplantısı olan Ocak ayı olağan meclis toplantımız Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN ve Meclis üyelerimizin katılımıyla gerçekleşmiştir. Başkanımız; Meclis üyelerimizi selamlayarak, meclis üyelerimizin sağlık, mutluluk huzurlu yıllar dileyerek, Yeni yılını kutladı. Meclis oturumunu açarak, yapılacak olan toplantının ilçemize hayırlı uğurlu olmasını dileyen Başkanımız, yoklama yaptırarak meclis toplantısını açtı. Gündemin 3. Maddesi olan Yazı İşleri Müdürlüğünün 26.12.2018 tarih ve E. 283 sayılı Sözleşmeli personel konulu yazısı görüşülerek, Sözleşmeli çalışan personelin sözleşmelerinin yenilenmesi oy birliği ile kabul edilmiştir. Gündemin 4. Maddesi olan Yazı İşleri Müdürlüğünün 26.12.2018 tarih ve E. 284 sayılı Denetim Komisyonu konulu yazısı görüşülerek, 2019 yılı Denetim Komisyonu üyeliğine Müsamettin AYAZ, Muharrem YALÇIN ve Metin YALÇIN seçilmiştir. Ek gündem maddelerinden Mali Hizmetler Müdürlüğünün 02.01.2019 tarih ve E. 2 sayılı yazısı görüşülerek, Yardıma muhtaç vatandaşlarımıza Belediyemizce Sosyal Yardımların yapılması için oy birliği ile karar alındı. Diğer Ek gündem maddesi olan Belediyemize ait Kartuğ Sağlık ve Sosyal Hizmetler Temizlik San.Tic.Ltd.Şti. yetkili müdür olarak Mali Hizmetler Müdür Vekilimiz Sn. Zekayi Erdoğan’ a yetki verilmesi oy birliği ile kabul edilmiştir. Başkanımız 2018 yılında görev yapan Komisyon üyelerine ve Encümen üyelerine Belediye personelimize teşekkürlerini sundu. Toplantı sonunda Başkanımız; “2019 yılının birlik beraberlik içinde çalışmaların devam edeceğini, ilçemizi yeni projelerle yeni hizmetlerle buluşturacağını” söyledi.