BÜYÜK BAŞKANDAN BAŞKANIMIZA ZİYARET
| 29.Aralık.2018 |
BÜYÜK BAŞKANDAN BAŞKANIMIZA ZİYARET

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Özlem ÇERÇİOĞLU’ nun ilçemiz Pazar yeri ziyareti sonrası Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN’ ı makamında ziyaret ederek, ilçemizde yapılan yapılmakta olan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Özlem ÇERÇİOĞLU “Her zaman Karpuzlu belediyesinin yanındayız. Büyükşehir belediyesi ile Karpuzlu belediyesi yumruğunu bir yere vurmuştur. Bizim tek düşüncemiz halkımıza hizmet etmek, doğru bildiğimiz yolda yürümeye devam edeceğiz” diyerek, Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN’ a çalışmalarında başarılar diledi. Başkanımız, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Özlem ÇERÇİOĞLU' nun ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getirerek, ilçemize vermiş olduğu destek ve yapılan hizmetler için teşekkür etti.