BÜYÜK BAŞKANDAN İLÇEMİZE ZİYARET
| 29.Aralık.2018 |
BÜYÜK BAŞKANDAN İLÇEMİZE ZİYARET

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Özlem ÇERÇİOĞLU, İlçemize ziyaret etti. Belediyemiz önünde Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Sn. Turgay YAĞMUR, İyi Parti İlçe Başkanı Veysel KALFA, Demokrat Parti İlçe Başkanı Hasan AKÇAY, Meclis Üyelerimiz, Oda Başkanlarımız, Mahalle Muhtarlarımız, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Kadın Kolları Başkanı Sn. Dilber ŞENLENDİ, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Yönetimi ve çok sayıda vatandaşlarımız tarafından coşkuyla karşılandı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem ÇERÇİOĞLU, İlçemiz Pazarı'nı ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla selamlaştı Pazar ziyaretinde vatandaşlarla sohbet eden ve onların taleplerini de dinleyen Başkan, özellikler kadınlar tarafından coşkuyla karşılandı. Başkan Çerçioğlu pazarcılarla ve pazara alışverişe gelen vatandaşlarla sohbet ederek, pazarcı esnaflarımızdan alışveriş yaptı. Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem ÇERÇİOĞLU, Pazar ziyaretinden sonra Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan pilav ikramında, Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN ile birlikte vatandaşlarımıza pilav dağıttı. Aydın Büyükşehir Belediyesi bürokratları, mobil tır ile gerçekleştirdikleri ilçemiz ziyaretinde İlçemize ve mahallelerimize yapılan yatırımlarla ilgili bilgilendirme yapılan ve vatandaşlarımızın talep ve sorunların dinlendiği mobil tır’ a uğrayan Başkanlarımız halkımızın taleplerini dinledi. Büyükşehir Belediyesi’nin ve Belediyemizin yürüttüğü uyumlu çalışmalarından duydukları memnuniyeti ifade eden vatandaşlar, altyapı ve üst yapı çalışmaları için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na ve Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN’ a teşekkür ettiler.