BELEDİYEMİZ VE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN HİZMET BİRLİKTELİĞİ
| 2.Ocak.2019 |
BELEDİYEMİZ VE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN HİZMET BİRLİKTELİĞİ

Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN, Meriçler mahalle muhtarı Sn. Özcan DURMAZ ile birlikte İlçemiz Meriçler mahallesinde Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ ekipleri tarafından yağmur suyu tahliye hatlarında yapılmakta olan kanal temizlik ve büz indirme çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışmalar kapsamında mahalle içindeki kanallardan aşırı yağmurlarda su basmasını engellemek için büz koyma çalışmaları Belediyemiz ve Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini söyleyen Başkanımız, İncelemeler sonrası kahvehane de vatandaşlarımız ile bir araya geldi. Vatandaşla selamlaşıp sohbet ederek, talep ve sorunlarını dinledi. Mahalle Muhtarı ve Vatandaşlarımız yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, Başkanımıza ve Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Özlem ÇERÇİOĞLU’ na teşekkürlerini sundular.