BELEDİYEMİZ VE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN HİZMET BİRLİKTELİĞİ
| 27.Aralık.2018 |
BELEDİYEMİZ VE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN HİZMET BİRLİKTELİĞİ

Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN' ın talebi üzerine Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Özlem ÇERÇİOĞLU' nun talimatıyla Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından gönderilen parke taşları ile Belediyemiz ekipleri tarafından İlçemiz Tekeler Mahalle yollarında yol bakım onarım tesviye ve düzenleme ve kilitli beton parke taşı döşeme çalışmalarını Meclis üyemiz Sn. Durmuş AYDOĞDU ile birlikte yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN, sokaklarda yapılması gereken iş ve işlemlerle ilgili görevli personellere gerekli talimatları verdi. İncelemeler sırasında mahalleli ile görüşen Başkanımız, vatandaşlarımızla sohbet ederek, talep ve sorunlarını dinledi. Vatandaşımızın daveti üzerine evine misafir olan Başkanımıza ikramlarda bulunuldu. Vatandaşlarımız yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, Başkanımıza vermiş olduğu hizmetler için teşekkürlerini sundular. Başkanımız, yapılmakta olan parke taşı döşeme çalışmalarının Tekeler mahallemize Hayırlı Uğurlu olmasını diledi.