BAŞKANIMIZDAN PAZARCI VE ESNAFLARIMIZA ZİYARET
| 26.Aralık.2018 |
BAŞKANIMIZDAN PAZARCI VE ESNAFLARIMIZA ZİYARET

Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN, Meclis üyemiz Sn. Müsamettin AYAZ ile birlikte İlçemiz merkezinde kurulan semt pazarında Esnaf ve Pazarcılarımızı ziyaret etti. İlçemiz Esnaflarını ve pazarcılarımızı tek tek ziyaret ederek, esnaflarımıza hayırlı işler dileyen Başkanımız, hem pazara gelen vatandaşla hem de esnafla sohbet edip, talep ve sorunlarını dinledi. Pazar konusunda ve diğer konularda isteklerini dile getiren esnaflarımız ve vatandaşlarımız, yapılan çalışmalardan memnuniyetlerini dile getirdiler. Vatandaşların isteklerini görevli personele not aldıran Başkanımız, taleplerin yerine getirilmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi. Daha sonra Pazaryeri Zabıta bürosu' nda da vatandaşlarımızla bir araya gelen, Başkanımız, sohbet edip, talep ve sorunlarını dinledi.