BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN İLÇEMİZE HİZMET YAĞMURU DEVAM EDİYOR
| 20.Aralık.2018 |
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN İLÇEMİZE HİZMET YAĞMURU DEVAM EDİYOR

Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN' ın talebi üzerine Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Özlem ÇERÇİOĞLU' nun talimatıyla Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından gönderilen greyder ile İlçemiz Tekeler Mahallesi yayla yollarında yol bakım onarım tesviye ve düzenleme çalışmaları yapılmaktadır. Çalışmaları Meclis üyemiz Sn. Durmuş AYDOĞDU ile birlikte yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN, sokaklarda yapılması gereken iş ve işlemlerle ilgili görevli personellere gerekli talimatları verdi. İncelemeler esnasında mahalleli ile görüşen Başkanımız, vatandaşlarımızla sohbet ederek, talep ve sorunlarını dinledi. Mahallelinin taleplerinin yerine getirilmesi içinde gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi. Vatandaşlarımız yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, Başkanımıza vermiş olduğu hizmetler için teşekkürlerini sundular. Başkanımız yapılan çalışmalardan dolayı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız, Topuklu Efemiz Sn. Özlem ÇERÇİOĞLU’ na teşekkür ederek, Tekeler mahallemize Hayırlı Uğurlu olmasını diledi.