İLÇEMİZDE GÜL ESİN HANIM ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ
| 8.Aralık.2018 |
İLÇEMİZDE GÜL ESİN HANIM ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü münasebetiyle, Cumhuriyet döneminde Türkiye’nin ve İlçemizin seçilmiş ilk kadın Muhtarı Gül Esin Hanım’ı anma programı düzenledi. İlçemiz Kapalı pazaryeri yanında bulunan Gül Esin Hanım’ ın anıtı önünde gerçekleşen anma programına Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN, Meclis üyelerimiz, Oda Başkanlarımız, Muhtarlarımız, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Sn. Turgay YAĞMUR, İyi Parti İlçe Başkanı Sn. Veysel KALFA, Demokrat Parti İlçe Başkanı Sn. Hasan AKÇAY, CHP Kadın Kolları Başkanı Sn. Dilber ŞENLENDİ, CHP İlçe Yönetimi ve vatandaşlarımız katıldı. Karpuzlu Belediyesi olarak 2016 yılında Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN’ ın talimatıyla yaptırılan Gül Esin Hanım’ ın anıtına Başkanımız ve protokol üyeleri tarafından çiçek bırakılarak başlayan anma töreninde, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Sn. Dilber ŞENLENDİ, Ulukonak Mahalle Muhtarı Sn. Cavit ÖZTÜRK’ ün ve Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN’ ın yaptığı konuşmalarının ardından, merhum Gül Esin Hanım hayrına lokma hayrı yapıldı. Protokol üyelerine ve vatandaşlarımıza yapılan ikramların ardından program sona erdi.