BAŞKANIMIZDAN KORE GAZİSİNE SON GÖREV
| 7.Aralık.2018 |
BAŞKANIMIZDAN KORE GAZİSİNE SON GÖREV

İlçemiz Yağşılar mahallesi sakinlerinden 86 yaşındaki Kore Gazisi Mehmet TÜRK geçirdiği rahatsızlık sonucu yaşamını yitirdi. Gazimizin vefat etmesi üzerine askeri tören düzenlendi. Cenaze Törenine Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa DOĞANGÜNEŞ, İlçe Emniyet Amiri Sn. Ersan KIYAK, CHP İlçe Başkanı Sn. Turgay YAĞMUR, Meclis Üyemiz Sn. Müsamettin AYAZ, Çine ilçesi ve Aydın’ dan Askeriyeden komutanlar ve çok sayıda vatandaşımız katıldı. Kore Gazimizin yakınları, sevenleri ve komşularından son kez evinde helallik alınmasının ardından merhumun naaşı, askerler ve yakınları tarafından Yağşılar mahalle mezarlığına götürüldü. Kore Gazisi Mehmet TÜRK, kılınan cenaze namazının ardından askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı. Başkanımız, Kore gazimiz Mehmet TÜRK’ e Allah’ tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi.