İLÇEMİZ YENİ HAYVAN PAZARINA KAVUŞUYOR
| 5.Aralık.2018 |
İLÇEMİZ YENİ HAYVAN PAZARINA KAVUŞUYOR

Bugün Belediyemizde yapılan Aralık ayı Meclis toplantısında, gündemin 3. maddesi olarak Hayvan Pazarı ile ilgili İmar Komisyonu’nun raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN, yeni hayvan pazarı yeri için İmar Komisyonunun yaptığı inceleme neticesinde İlçemizde Büyükşehir Belediyesinde ihalesi yapılıp yapımı devam eden 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı revizyonu tamamlanmasına müteakip Belediyemizce yapılacak olan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı revizyonu çalışmaları sırasında plan bütününe bakılarak belirlenmesi kararı raporunu görüşüp oy birliği ile kabul eden Meclis Üyelerine teşekkür ederek yeni yapılacak olan hayvan pazarının İlçeye hayırlı olmasını diledi. Konuyla ilgili değerlendirme yapan Başkanımız, “ Büyükşehir Belediyesinin ve Belediyemizin Hazırlayacak olduğu İmar planları neticesinde İlçemize hayvan pazarı yeri kazandıracağız. İlçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.