ARALIK AYI MECLİS TOPLANTIMIZ
| 5.Aralık.2018 |
ARALIK AYI MECLİS TOPLANTIMIZ

Aralık ayı olağan meclis toplantımız Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN’ ın Başkanlığında, Meclis üyelerimizin katılımıyla gerçekleşmiştir. Meclis üyelerimizi ve katılımcıları selamlayarak yapılacak olan toplantının İlçemize hayırlı uğurlu olmasını dileyen Başkanımız; 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü ve Türk kadınına seçme ve seçilme hakkının verilişinin 84. Yılını kutlayarak Türkiye’nin ilk kadın muhtarı Gül Esin’ e rahmet ve şükranlarını bildirip seçilmiş kadınlarımıza görevlerinde başarılar diledi. Başkanımız 2018 yılı son meclis toplantısında, farklı siyasi görüşlere sahip olsalar da bugüne kadar uyumlu çalışmalarından ve İlçemize yapılan hizmetlerde verdikleri desteklerden ötürü Meclis Üyelerine teşekkür edip yoklama yaptırarak meclis toplantısını açtı. Gündemin 2. Maddesi olan Kasım ayı Olağan Meclis Toplantı tutanakları meclisimizce oy birliği ile kabul edilmiştir. Gündemin 3. Maddesi olan Hayvan pazarı yeri ile ilgili İmar Komisyonu raporu görüşülerek, meclisimizce oy birliği ile kabul edilmiştir. Gündemin 4. Maddesi olan ücret tarifeleri ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonunun raporu görüşülerek, meclisimizce oy birliği ile kabul edilmiştir.