BAŞKANIMIZ PARKE TAŞI DÖŞEME ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ
| 4.Aralık.2018 |
BAŞKANIMIZ PARKE TAŞI DÖŞEME ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN, İlçemiz Gölcük Mahallesinde devam eden kilitli beton parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceledi. Başkanımız, sokaklarda yapılması gereken iş ve işlemlerle ilgili görevli personele gerekli talimatları verdi. İncelemeler esnasında mahalleli ile görüşen Başkanımız, sohbet ederek, talep ve sorunlarını dinledi. Vatandaşlarımız yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, Başkanımıza teşekkürlerini sundular. Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN, taş döşeme çalışmalarıyla ilgili olarak; “Vatandaşlarımıza hizmetin en iyisini en güzelini götürmek başlıca vazifemiz. Yapılan kilitli beton parke taşı döşeme işlemleri için azami hassasiyet ve gayret gösteriyoruz. Yapılan çalışmaların mahalle halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.