BAŞKANIMIZ 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMA PROGRAMINA KATILDI
| 26.Kasım.2018 |
BAŞKANIMIZ 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMA PROGRAMINA KATILDI

Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle İlçemiz Şehit Şenol Akar Ortaokulunda düzenlenen kutlama programına katıldı. Kutlama programına Karpuzlu Kaymakamımız Sn. Mahmut Fazıl YILDIZ, Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN, İlçe Emniyet Amir Sn. Ersan KIYAK, İlçe Jandarma Komutanı Sn. Mustafa DOĞANGÜNEŞ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Cemal AĞIROL, Daire Amirlerimiz, okul müdürlerimiz, öğretmenlerimiz ve şehit öğretmenimiz Şenol Akar’ ın ailesi katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programda, Şehit öğretmenimiz Şenol Akar’ ın ailesine ve emekli öğretmenlerimize çiçek takdimi yapıldı. Resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere Kaymakamımız Sn. Mahmut Fazıl YILDIZ, Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN ve İlçe Jandarma Komutanı Sn. Mustafa DOĞANGÜNEŞ tarafından hediyelerinin verilmesiyle program slayt gösterileri, öğrencilerin şiir ve koro dinletileriyle devam etti.