5. GELENEKSEL ALİNDA DEVE GÜREŞİ FESTİVALİMİZ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
| 25.Kasım.2018 |
5. GELENEKSEL ALİNDA DEVE GÜREŞİ FESTİVALİMİZ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

5. GELENEKSEL ALİNDA DEVE GÜREŞİ FESTİVALİMİZ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Belediyemizin ortaklığında gerçekleştirilen Karpuzlu Belediyesi 5. Geleneksel Alinda Deve Güreşi Festivalimiz Karpuzlu Arena’ da yapıldı. Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN tarafından Belediyemiz önündeki Atatürk büstüne çelenk koyma töreni ile başlayan festivalimizde, Başkanımız ve Protokol üyeleri Belediyemiz önünde harmandalı oynamasının ardından Aydın Büyükşehir Belediyesi Mehter takımı eşliğinde Protokol üyeleri ve vatandaşlarımız ile birlikte Deve Güreşi alanına kortej yürüyüşü gerçekleştirildi. Gerçekleşen güreşimize, İlçe Kaymakamımız Sn. Mahmut Fazıl YILDIZ, Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN başta olmak üzere, İlçe İlçe Emniyet Amiri, Jandarma Komutanı, Meclis üyelerimiz, Muhtarlarımız, Oda Başkanlarımız, Sivil toplum kuruluşları, Siyasi parti Başkanları katılımcılar arasında yer aldı.