24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI
| 23.Kasım.2018 |
24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 24 Kasım 1928 tarihinde “Dünyanın her tarafında öğretmenler insan topluluğunun en fedakâr ve saygı değer unsurlarıdır” diyerek başlattığı bu kutlu yolda tüm eğitim camiasının 24 Kasım öğretmenler gününü canı gönülden kutlarım.

Bir öğretmen verdiği eğitim ile milleti; özgür, bağımsız, şanlı ve yüce bir toplum olarak yaşatır. Öğretmenlerimiz; gelişen ve değişen dünya şartlarına ayak uydurarak, en önemli değerlerimiz ve istikbalimiz olan gençlerimizi zamanın gerektirdiği her türlü teknolojiden faydalanarak üretken bir toplum haline getirir.

Geleceğe sağlam adımlarla basan bir nesil yetiştirmek temennisi ile Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizin ve İlçemizin ilk şehit Öğretmeni Şenol AKAR’ ı da rahmet ve minnetle anıyorum. Öğretmenlik mesleğini tamamlayarak emekli olan ve görevini devam etmekte olan tüm Öğretmenlerimizin 24 Kasım öğretmenler günü kutlu olsun.

Tuğrul OZAN