BELEDİYEMİZ VE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN ABAK MUTAFLAR KİRAZ DERESİ YOLUNA ÇÖZÜM- ESNAFIMIZA MÜJDE
| 20.Kasım.2018 |

Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN' ın talebi üzerine Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Özlem ÇERÇİOĞLU' nun talimatıyla Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı yol şube ekipleri tarafından İlçemiz Abak Mahallesi Mutaflar sokak ile Kirazderesi mahallesi bağlantı yolunda, Büyükşehir Belediyesine ait Greyder ve iş makineleri ile yol bakım onarım tesviye ve düzenleme çalışmaları yapılmaktadır. Çalışmaları Meclis üyemiz Sn. Müsamettin AYAZ ve CHP İlçe Başkanı Sn. Turgay YAĞMUR ile birlikte yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN; “Yapılmakta olan bu onarım, tesviye ve şarampol çalışmalarıyla yolumuz asfaltlamaya hazır hale getirilecek. Bu yolun onarımının tamamlanmasıyla ilçemize ve esnaflarımıza önemli bir katkı sağlanacak. Çine ilçemize ait mahallerde yaşayan vatandaşlarımız ilçemize rahatça gelip gidebilecekler diyerek, İlçemize, esnaflarımıza ve Abak mahallemize hayırlı uğurlu olmasını dileyen Başkanımız; ilçemize yapılan hizmetlerden dolayı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız, Topuklu Efemiz Sn. Özlem ÇERÇİOĞLU’ na teşekkürlerini sundu.