BELEDİYEMİZ VE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN ABAK MAHALLESİ SU SORUNUNA ÇÖZÜM
| 20.Kasım.2018 |
BELEDİYEMİZ VE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN ABAK MAHALLESİ SU SORUNUNA ÇÖZÜM

BELEDİYEMİZ VE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN ABAK MAHALLESİ SU SORUNUNA ÇÖZÜM Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN, Meclis üyemiz Sn. Müsamettin AYAZ ve Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Sn. Turgay YAĞMUR ile birlikte, Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ ekiplerince ilçemiz Abak mahallesinde bulunan Kavaklıdere kaynak suyunun Abak mahalle şebekesine yapılacak olan içme suyu bağlantı çalışmalarını yerinde inceledi. Aydın Büyükşehir Belediyesi Aski ekipleri tarafınfan Kavaklıdere mevkiindeki çalışmaların devam ettiğini belirten Başkanımız, Drenaj çalışması yapılan su kaynağının 200 metre boruyla ana şebekeye bağlanacağını belirtti. Başkanımız, yıllardır kullanılamayan Kavaklıdere membasının talebimiz üzerine Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Özlem ÇERÇİOĞLU’ nun talimatı ile Aydın Büyükşehir Belediyesi Aski ekiplerinin yoğun çalışmasıyla aktif hale getirildiğini söyledi. Şu anda membadan üç lük su aktığını, bu suyla Abak mahallesinin ova suyu sondajından çok Kavaklıdere su membası kullanılacağını söyleyerek, Abak mahallemize hayırlı uğurlu olsun. dedi. Başkanımız; Aski ekiplerine yapmış olduğu bu çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, İlçemizin su sorunlarının çözülmesinde her zaman bizlere tam destek olan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Özlem ÇERÇİOĞLU’ na da ayrıca teşekkürlerini sundu.