TEKELER YOLU YOL YAPIM ÇALIŞMALARI BAŞLIYOR
| 13.Kasım.2018 |
TEKELER YOLU YOL YAPIM ÇALIŞMALARI BAŞLIYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Sn. Ufuk Serdar ÖZMEN, Makine İkmal Daire Başkanı Sn. Sinan YAĞMEN ve Belediye Meclis Üyemiz Sn. Müsamettin AYAZ, Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN’ı makamında ziyaret etti. Daha önce fizibilite çalışmaları yapılan Tekeler Mahalle yolunun Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN’ ın talebi, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Özlem ÇERÇİOĞLU’ nun talimatıyla yol yapım çalışmalarının başlayacağını belirten Başkanımız Tekeler yolunda Daire Başkanlarımız ve Meclis Üyemiz ile incelemelerde bulundu. Tekeler Mahalle yolunun yakın zamanda çalışmalarına başlanacağını belirten Başkanımız, çalışmaların Tekeler, Şenköy ve Yağışlar Mahallelerine hayırlı olmasını dileyerek “Hayalleri gerçekleştirmek bizim işimiz” dedi.