10 KASIM ATATÜRK’ Ü ANMA PROGRAMI
| 10.Kasım.2018 |
10 KASIM ATATÜRK’ Ü ANMA PROGRAMI

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder ATATÜRK’ün ebediyete yolculuğunun 80. Yıldönümü nedeniyle düzenlenen anma programına, İlçe Kaymakamımız Sn. Mahmut Fazıl YILDIZ, Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN, İlçe Emniyet Amiri Sn. Ersan KIYAK, İlçe Jandarma komutanı Sn. Mustafa DOĞANGÜNEŞ, Oda Başkanlarımız, Sivil Toplum Kuruluşları, Daire amirleri, Siyasi Parti Başkan ve temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Tören İlçemiz Cumhuriyet meydanında Atatürk Anıtı’na İlçe Kaymakamımız Sn. Mahmut Fazıl YILDIZ ve Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN tarafından çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Ardından Vakıfbank İlkokulu öğrencileri tarafından icra edilen Atatürk’ ü Anma programı kapsamında şiir dinletisi ve tiyatro gösterileri ilçemiz Vakıfbank ilkokulu Vali Recep Yazıcıoğlu konferans salonunda gerçekleşti.