KASIM AYI MECLİS TOPLANTIMIZ
| 7.Kasım.2018 |
KASIM AYI MECLİS TOPLANTIMIZ

Kasım ayı olağan meclis toplantımız Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN’ ın Başkanlığında, Meclis üyelerimizin katılımıyla gerçekleşmiştir. Başkanımız; Meclis üyelerimizi ve katılımcıları selamlayarak, yapılacak olan toplantının ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diledi. Yoklama yaptırarak meclis toplantısını açtı. Gündemin 2. Maddesi olan Ekim ayı olağan ve olağanüstü meclis toplantı tutanakları meclisimizce oy birliği ile kabul edilmiştir. Gündemin 3. Maddesi olan Hayvan pazarı yeri ile ilgili İmar Komisyonu raporu hazırlanması için ek süre talebi, meclisimizce oy birliği ile kabul edilmiştir. Gündemin 4. Maddesi olan Mali Hizmetler Müdürlüğü’ nün 01.11.2018 tarih ve E.1703 sayılı ücret tarifeleri konulu yazısı görüşülerek, Plan ve Bütçe Komisyonuna havalesi meclisimizce oy birliği ile kabul edilmiştir.