BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN İLÇEMİZE HİZMET YAĞMURU
| 6.Kasım.2018 |
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN İLÇEMİZE HİZMET YAĞMURU

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN İLÇEMİZE HİZMET YAĞMURU Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN' ın talebi üzerine Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Özlem ÇERÇİOĞLU'nun talimatıyla Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı yol şube ekipleri tarafından İlçemiz Tekeler, Yağşılar Mahallesi yayla yollarında ve Akçaabat mahallesinde kullanılmak üzere gönderilen büzlerin yollara döşenerek, Büyükşehir Belediyesine ait Greyder ile de Tekeler yayla yollarında yol bakım onarım tesviye ve düzenleme çalışmaları yapılmaktadır. Ayrıca İlçemiz Cumalar Mahallesi - Karabelen yollarında birinci kat asfalt çalışmalarına başlanmıştır. Başkanımız, ilçemize yapılan hizmetlerden dolayı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız, Topuklu Efemiz Sn. Özlem ÇERÇİOĞLU’ na teşekkür ederek, ilçemize Hayırlı Uğurlu olmasını diledi.